PROČ DIGITOO
7 důvodů, proč vyzkoušet jednoduché prostředí Digitoo
AdobeStock_592682796.jpg

Nástroje na digitalizaci a automatizaci vznikají proto, aby vám ušetřily práci. Někdy vám ji však spíše přidělají kvůli složitému systému, který si žádá i několikaměsíční zaškolování všech zaměstnanců a nutnost schvalování faktur ve složitém účetním prostředí, které manažery pouze zdržuje. Proto jsme Digitoo vyvíjeli s jasným záměrem – vytvořit prostředí, ve kterém se neztratí manažeři ani účetní.

1. Registrace za pár sekund

Zapomeňte na vyplňování složitých formulářů, při kterých máte pocit, že znova skládáte maturitu. Registraci v Digitoo provedete během pár sekund a po přihlášení vás sám nástroj provede nejdůležitějšími kroky pro správné nastavení účtu. Pak už se hned můžete pustit do práce

2. Snadné propojení s účetním systémem

Jednou z hlavních výhod Digitoo je napojení na účetní systémy, díky kterému jednoduše přenesete faktury a na jedno kliknutí je zaúčtujete. K propojení obou systémů navíc nepotřebujete služby IT specialisty, ale zvládnete ho bez problému sami. Připravili jsme pro vás psané a video návody, díky kterým máte během pár minut vše hotovo.

3. Žádné složité zaučování

Proces zaučování do nových účetních systémů se často pojí s velkým stresem a trvá dlouho, než se jej účetní oddělení a manažeři schvalující faktury naučí využívat. Naprosto tak chápeme obavy z dalšího nástroje, který by měl do celého procesu vstupovat. Rozhraní Digitoo vás proto intuitivně provede všemi kroky a vždy budete vědět, kam přesně kliknout, ať už faktury schvalujete nebo účtujete. Nehrozí tak zdlouhavé zaučování a můžete hned začít naplno pracovat

4. Testované intuitivní ovládání

Při vývoji nástroje jsme rozhraní testovali, a to na skupině uživatelů ve věku nad 50 let, kterou tvořily maminky vývojářů. Pomohlo nám to vyzkoušet si použitelnost ovládání u lidí, kteří nepatří do naší technologické bubliny. Společně jsme pak celý nástroj postupně upravovali až do finální, co nejintuitivnější a nejjednodušší podoby

5. Praktická správa faktur

Faktury nahrajete na jedno kliknutí, pokud nevyužíváte přeposílání na Digitoo e-mail, díky kterému se nahrají automaticky. Poté se také automaticky načtou a systém je chytře přiřadí ke kódům, jako je zakázka, středisko, nebo osobám, které mají fakturu schválit. To vám usnadní řazení a vyhledávání konkrétních faktur.

6. Schvalování faktur v reálném čase

Manažeři často řeší schvalování faktur až ve chvíli, kdy už hoří termíny. V Digitoo vše probíhá v reálném čase a ke schvalování se dostanete hned po jejich nahrání. Je tedy jen na vás, jestli si pro ně vyhradíte čas každý týden, nebo jak si vše naplánujete. Stav faktur můžete sledovat přímo v nástroji a efektivně tak řídit celý proces ze strany manažera, nebo účetní.

7. Rychlá a efektivní kontrola faktur

Po schválení si účetní jednoduše zkontroluje správnost vyčtení faktur v přehledu. Vše funguje na bázi umělé inteligence, která se s každou zadanou fakturou učí. V průběhu času tak stále lépe předvídá nejen vyčítání vašich faktur, ale také způsob jejich interního zařazení a následného zaúčtování. Ve chvíli, kdy je účetní zkontroluje, je hromadně odesílá přímo do účetnictví. Ušetří tak čas a výrazně se zrychlí celý proces.