PROČ DIGITOO
V Digitoo najdou vše potřebné účetní i manažeři
DALL·E 2023-10-14 20.29.50 - Realistic and simple photo, 1200x600px in dimension, set against a vibrant pastel yellow background. The image features a content accountant and a man.png

Manažeři potřebuji schvalovat výdaje na klik, šetříme jejich čas

Manažeři řeší především posílání faktur směrem k účetním, kompletaci dokladů a jejich schvalování. Je pro ně klíčové vše vyřešit v čase, který jim vyhovuje, aniž by je někdo neustále vyrušoval telefonáty nebo osobními návštěvami. Kromě toho se chtějí vyhnout složitému vyhledávání faktur, kdy jsou často odkázáni na účetní systém, ve kterém se nevyznají. 

V Digitoo jsme pro ně vytvořili intuitivní jednoduché prostředí, ve kterém stačí, aby fakturu poslal dodavatel přímo do Digitoo. Manažer ji pak může schválit na jedno kliknutí skrze svůj email (Digitoo zasílá notifikaci k vám na e-mail), přímo přihlášením do Digitoo nebo v mobilní aplikaci. Ve chvíli, kdy se chtějí podívat na výdaje firmy, přemístí se jedním kliknutím do přehledu faktur a můžou si pomocí chytrého filtrování nastavit období, které je zajímá, nebo využít další možnosti vyhledávání. 

Vychytávka pro účetní od účetních

Pro účetní je důležité, aby jim digitalizace faktur zjednodušila jejich přepisování, nemuseli vše shánět na poslední chvíli před závěrkou a mohli vše zaúčtovat už přímo v nástroji. Z pohledu účetních jsme také řešili intuitivnost celého procesu, aby digitalizace nepřinesla další zdlouhavé učení se, ale mohli už po prvních pár minutách nástroj naplno využívat. 

V Digitoo jsme vytvořili umělou inteligenci, která chytře vyčte údaje na fakturách, se kterými si účetní nemusí dělat starosti a stačí je po vyčtení jen rychle zkontrolovat. Zaúčtování probíhá přímo v Digitoo na jedno kliknutí. Účetní tak vyřídí desítky a klidně i stovky faktur během krátkého času, aniž by museli přepínat mezi Digitoo a účetním systémem. Při vytváření Digitoo jsme z první ruky využívali zkušenosti účetních v našem týmu, ale vystupovali jsme i z naší bubliny a ptali se na názor dalších účetních, abychom vytvořili nástroj, který si zamilují. 

Jsme otevření návrhům na zlepšování

V Digitoo nechceme usnout na vavřínech, proto si ceníme zpětné vazby od firem, které nástroj využívají. Dozvídáme se o jejich potřebách, které se můžou v čase měnit, a snažíme se na ně reagovat pomocí drobných vylepšení, které jim ještě více usnadní práci. Díky tomu účetní i manažeři rádi využívají Digitoo a my rádi čerpáme z jejich zkušeností.