ŘEŠÍME
Digitoo: Snížení rizika ztráty důležitých dokladů
Group 1331.png

Snad každý manažer a hlavně účetní zažili hon za ztracenými doklady. Na rozdíl od dobrodružných filmů však tento hon není ani pro jednu stranu zábavný a akorát jim ubírá čas i nervy. Digitoo jsme proto nastavili tak, aby díky efektivnímu procesu nedocházelo ke ztrátě dokladů a aby je každý, kdo s fakturami pracuje, vždy našel na jednom místě.

Doklady se automaticky nahrávají do Digitoo

Veškeré faktury a další doklady stačí zaslat na váš vlastní Digitoo e-mail, ze kterého se automaticky nahrají do nástroje. Můžete tak vašim dodavatelům oznámit, aby faktury automaticky posílali v elektronické podobě na daný e-mail, nebo je po přijetí na váš pracovní e-mail přeposlat. Pokud vám zaměstnanci předávají například doklady od benzínu nebo nákupu v obchodě, řekněte jim, aby doklad naskenovali nebo jednoduše vyfotili mobilem a poslali na Digitoo e-mail. Nástroj si poradí nejen s fakturami, ale také s vyfocenými pokladními doklady.

Systém faktury po nahrání přečte a připraví k zaúčtování

Ihned po nahrání Digitoo faktury přečte, roztřídí je a připraví k zaúčtování. Manažeři nemusí ztrácet čas telefonáty a e-maily o chybějících dokladech, které pak navíc musí i dohledávat. Vše najdou na jednom místě, kde si faktury v klidu projdou a na jedno kliknutí je schválí. Účetní zase mají jistotu, že nebudou muset doklady urgovat, ale všechny je najdou již připravené v nástroji. Po schválení manažerem stačí provést jejich kontrolu a na jedno kliknutí zaúčtovat

K fakturám se dostanete ihned v reálném čase

Digitalizace faktur nepředchází jen jejich ztrácení, ale napomáhá také přehledu v reálném čase. K účetním se totiž nedostávají faktury těsně před účetní závěrkou nebo posíláním přehledů k DPH a manažeři se zase můžou podívat, jaké má firma náklady v reálném čase, aniž by data museli složitě získávat skrze účetní a navíc se zpožděním.

Víte, že každá ztracená faktura vás stojí peníze navíc? Samotná digitalizace a předcházení dohledávání chybějících dokladů vám je ušetří. Pokud chcete vědět, jak moc se vám digitalizace s Digitoo vyplatí, vyzkoušejte naši kalkulačku a porovnejte si náklady na zpracování faktur v papírové podobě a digitální