ŘEŠÍME
Digitální transformace účetnictví: S Digitoo rychle a jednoduše na 3 kliknutí
DALL·E 2023-10-14 21.22.15 - Realistic image, 1200x600px in dimension. The scene captures the essence of digital transformation. On one side, there's a stack of paper or an old ma.png

Cesta ke zdigitalizování účetnictví a ulehčení si práce nemusí být zdlouhavá a náročná. S Digitoo vše nastavíte a převedete do praxe už za pár hodin. Díky tomu zrychlíte váš proces přijímání faktur i jejich účtování. Podívejte se, co vše v Digitoo vyřešíte a jak vám nástroj pomůže zdigitalizovat vaše účetnictví. 

Přenese veškeré faktury a doklady do elektronické podoby

Zapomeňte na papírové faktury, které se válí všude okolo a musíte je zakládat do složek, abyste je potom našli. I tak se často některé z nich zatoulají a účetní se po nich shánějí při posílání podkladů na DPH. Jakmile máte vše v digitální podobě, nemusíte si s tím dělat starosti. Stačí vše jednoduše nahrát, nebo ještě jednodušeji posílat faktury na váš vlastní Digitoo e-mail. Z něj se automaticky nahrají přímo do nástroje, který se o ně ihned postará.

Manažeři schválí faktury během pár sekund

Při papírovém účetnictví se nevyhnete častým návštěvám manažerů ze strany účetních nebo administrativních asistentek kvůli podpisu na faktuře. Obzvlášť ve chvíli, kdy faktura podléhá schválení více osob, se může vše hodně protáhnout. V Digitoo je manažer schválí ve chvíli, kdy má na to čas a vše zvládne na jedno kliknutí.

Doklady za vás umělá inteligence roztřídí, vyčte a připraví k zaúčtování

Ihned po nahrání faktur a dalších dokladů je umělá inteligence vhodně roztřídí, vyčte údaje, a tím fakturu rovnou připraví k zaúčtování. Účetním tak odpadne zdlouhavé přepisování, které se vzhledem k množství čísel nevyhne chybám. Stačí jim pouze zkontrolovat přepsané údaje z faktury.

Do účetního systému se vše nahraje na jedno kliknutí 

Po kontrole vyčtených údajů danou fakturu na jedno kliknutí rovnou i zaúčtujete. Digitoo totiž přímo napojíte na váš účetní systém. Samotné napojení provedete hned na začátku po registraci a zabere vám pouhých pár minut. Nemusíte se bát složitého nastavování, vše zvládnete v pohodě i sami bez pomoci IT technika. Digitoo jsme vyvíjeli tak, aby bylo uživatelsky co nejjednodušší.

Vše jednoduše najdete a vyhledáte na jednom místě

Zajímají vás náklady ve firmě, nebo potřebujete dohledat jednu konkrétní fakturu? Nemusíte se probírat papíry ve složkách, ani složitě hledat v účetním programu, ale stačí si otevřít Digitoo. V přehledu faktur se díky chytré filtraci jednoduše zorientujete a během pár sekund najdete nebo vyhodnotíte vše, co potřebujete

Spočítejte si, kolik vám Digitoo ušetří peněz

Digitalizace ve firmě vám ušetří práci a spolu s ní i peníze. Spočítejte si v naší kalkulačce kolik díky digitalizaci s Digitoo ušetříte.